Totalløsninger i aluminium til private og erhverv

Hvorfor os?

Kom sikkert i mål med Dan-Alu A/S

LÆS MERE HER

Bæredygtighed

Efterspørgslen på bæredygtig arkitektur er i de senere år blevet væsentligt større, såvel med de sociale som med de økonomiske og økologiske kvaliteter i tankerne.

Hos dan-alu anvender vi udelukkende profilsystemer der er udviklet med tanke for maksimal fleksibilitet og en høj standard for design, hvilket indebærer høj anvendelighed, optimal brugervenlighed, energieffektivitet, ressource- og klimabeskyttelse. Dette sammenholdt med en stor holdbarhed og en høj genanvendelighed bidrager vi til realiseringen af bæredygtige bygninger. Dette omfatter hele cyklussen for produktet, fra produktionen over brugen og til genanvendelse.
Vores profilsystemer har alle Cradel-to-Cradel certifikat og 40 % af den aluminium der bruges til fremstilling af profilerne kommer fra genbrugsaluminium.

Klimaskærmen står ofte for en stor del af livscyklusregnskabet. Selve udvindingen af aluminium har en relativ høj omkostning for livscyklussen – men når man tager højde for et lavt energiforbrug, minimal vedligeholdelse og muligheden for genanvendelsen, når bygningen demonteres og aluminiummet genanvendes efter mange årtier – bliver billedet et helt andet.

VI HAR MERE END
20 ÅRS ERFARING

3017

Udførte projekter

59

Specialiserede medarbejdere

20

Års erfaring

AAA

Kredit rating

Vores erfaring

dan-alu er med 20 års erfaring en af landets førende virksomheder inden for højkvalitets aluminiumskonstruktioner. Vi har leveret store og spændende projekter til hele Danmark, Norge, Island, Færøerne samt Grønland og har stået bag facadelukninger på domicilbyggerier, erhvervsbygninger, bilhuse, skoler m.v.

Blandt vores referencer kan vi nævne Salling Rooftop, Bella Center i København, Jaguar bilhus og mange andre. Se flere af vores referencer her.  

Fra 2004, da dan-alu blev grundlagt og frem til i dag har vi udført over 3000 projekter og har hjulpet over 600 tilfredse kunder. Vores fokus har altid været at bevare langvarige kunderelationer, da det medfører en række fordele for begge parter.

De fleste af vores medarbejdere har været ansat i branchen i mange år og det bidrager til, at vi altid har stærke tekniske kompetencer og den nødvendige viden, til at løse din opgave. Ydermere sørger vi altid for at alle medarbejdere er opdateret med den nyeste viden indenfor aluminiumsbranchen og de deltager løbende i kurser, så de kan altid tilbyde en kompetent og optimal rådgivning til vores kunder.

Vi har specialiseret os i individuelle løsninger til offentlige byggeprojekter og erhvervsbyggeri.

 

Se flere af vores projekter her. 

Rådgivning

Hos dan-alu yder vi altid rådgivning til vores kunder og med vores ekspertise og mangeårige erfaring i aluminiumskonstruktioner, hjælper vi med at finde den bedste løsning og sparring til dit projekt. Vores kompetente fagfolk rådgiver gerne omkring tekniske egenskaber, styrker, udluftning, tilslutnings- og løsning detaljer, beslånings muligheder og mange andre ting, som hjælper med til at opnå det bedste og mest optimale resultat.

Kvalitet

Hos dan-alu kan du være sikker på en kvalitetsløsning i alle aspekter. Når du benytter dan-alu som alu- leverandør til dit projekt, kan du forvente at få den højeste kvalitet i al rådgivning, produkter og service.

Vi går aldrig på kompromis med materialer og vi lægger et stort arbejde i alle opgaver vi udfører og der bliver altid kræset om detaljerne.

Vi samarbejder udelukkende med førende aluminiums profilleverandører i branchen, Schüco og Hueck, som sikrer den højeste kvalitet og lang holdbarhed af vores konstruktioner.

Læs mere om vores kvalitetssikring her.

Vores danske produktion

Vi arbejder med den nyeste teknologi til produktion og bearbejdning og har vores egen projektafdeling. Samtidigt er vi altid konkurrencedygtige pga. vores store lokale produktionskapacitet, placeret i Skive. Ned til den mindste skrue, er alle anvendte enkeltdele originale og godkendt af de internationale leverandører, som derfor giver fuld systemgaranti på alle produkter fra dan-alu.

dan-alu a/s


Jegstrupvej 6d,
7800 Skive

Tlf.: 96 94 10 10
Mail: info@dan-alu.dk
CVR: 34472947

Vi yder en kompetent og professionel rådgivning for individuelle løsninger, elegant design og kompromisløs produktkvalitet.


Vi har en målsætning om, at være Danmarks bedste og mest fleksible alu facadeleverandør, målt på kvalitet og leveringstid.