Totalløsninger i aluminium til private og erhverv

Vores værdier

Kompromisløs kvalitet – individuelle løsninger

LÆS MERE HER

Vision & Mission

Vision:

At være en af branchens få aktører, der kan matche såvel de små som de større opgaver, ved at have alle processer inhouse.

Mission:

At være blandet branchens bedste leverandører, for så vidt angår produkt og service, målt på kvalitet og pris samt kundetilfredshed.

RING ELLER SKRIV TIL OS

og hør mere om, hvordan vi sammen kan løse dit projekt

Vores referencer

 

Gennem 20 år har dan-alu udført tusindvis af spændende projekter over hele Danmark og Europa.

Se vores referencer her.

 

Vores værdier:

Vores kerneværdier er udgangspunktet for vores beslutninger og retningslinjer, for alle vores daglige opgaver. Vores værdier er med til at skabe en samlet virksomhed og de definerer, hvad vi forventer af vores kollegaer, samarbejdspartnere og kunder, samt hvad andre kan forvente fra os.

dan-alu er baseret på fire kerneværdier: menneskelig forskellighed, social ansvarlighed, bæredygtighed og innovation.


Menneskelig forskellighed

dan-alu tror på, at vi finder styrke gennem forskellighed. Vi ser menneskelig forskellighed som en gevinst, som kan medvirke til at se hverdagen ud fra nye og anderledes vinkler, derfor respekterer og lytter vi til alle medarbejderes mening. Vi er en rummelig virksomhed og vi ansætter et bredt udsnit af medarbejdere i forskellige aldre, køn og erfaring.


Social ansvarlighed

Det sociale ansvar vægtes højt hos dan-alu og det er vigtigt for os at drive en forretning, som har en positiv indvirkning i alt hvad vi foretager os. Vi går længere med det sociale ansvar, end pålagt ved lov og det kan afspejles i vores sponsorater for mange forskellige initiativer.  Samtidig beskæftiger vi ledige unge, der behøver en ekstra indsats for at komme ind på arbejdsmarkedet og uddanner lærlinge.


Bæredygtighed

dan-alu har et ønske om at være en del af, at skabe en bæredygtig fremtid og vi arbejder løbende for at være en aktiv spiller i den grønne omstilling. Vi tager vores del af ansvaret for mindre miljøpåvirkning og bidrager til at løse de globale udfordringer.

Genanvendelse af aluminium. I øjeblikket genanvendes alt affald fra vores alu-produktion. Samtidigt er alle vores aluminiumsprofiler produceret af 40% genanvendt materiale.

Sortering. dan-alu sorterer selv vores affald, både på kontor og i produktion og sikrer, at intet, som kan genanvendes, ender forkerte steder. Alt pap, glas, metal, papir, elektronik, batterier og madaffald er kildesorteret korrekt og bliver håndteret dagligt. Samtidig har vi installeret recyclings- miljøstationer i vores produktion, for at have 100% styr på vores affald.

Fokus på CO2. Hos dan-alu har vi sat formindskning af udledning af CO2 i vores produktion på den store måltavle. Vi har frivilligt engageret os i et projekt, hvor vi i samarbejde med klima- rådgiverne, forsøger at identificere indsatsområder i vores produktion, hvor der er muligheder for CO2-reducerende aktiviteter, med henblik på at omlægge vores produktion til en mere effektiv og miljøvenlig arbejdsplads.

Læs mere om vores bæredygtighedsstrategi, sortering i firmaet, bæredygtige leverandører og fokus på CO2 her.


Innovation

Hos dan-alu fokuserer vi kontinuerligt på udvikling af vores produktsortiment og interne processer. Vi lægger stor vægt på åbenhed overfor nytænkning og vi samarbejder med førende producenter, der fremstiller aluminiums produkter i de mest innovative og up- to date løsninger. 

Vi arbejder løbende med automatisering af vores produktion. Her bruger vi flere styringsprogrammer, som hjælper med til at øge effektiviteten. Desuden er vores mål at have en papirløs produktion inden år 2025.


Bella Center


Skandinaviens største udstillings -og kongrescenter på Amager Bella Center blev udvidet med en ny kongressal på ca. 14 000 kvadratmeter, og med 7 000 siddeplads blev den til den største kongreshal i Nordeuropa.

Til projektet har dan-alu leveret aluminiums facadepartier med store oplukkelige felter til erstatningsluft, store dobbelt flugtvejsdøre med panikbeslåning og 3 stk. karruseldøre fra BoonEdam.

Der er brugt forskellige glas til byggeriet, som solafskærmende, lydglas og almindelig 3-lags termoruder. I alt har vi monteret ca. 600 m2 af alu- facader. 


Få mere inspiration her.

KOM SIKKERT I MÅL MED OS

Vi støtter:

Her hos dan-alu tager vi vores sociale ansvar alvorligt og vi har et ønske om at hjælpe og gøre en forskel i menneskers liv. Derfor er sponsorater noget vi vægter højt og vi involverer os gerne i sociale projekter, kulturelle og sportslige initiativer.

Vi har gennem årene bl. a. valgt at støtte:

  • Team Rynkeby
  • Knæk Cancer
  • Danske Hospitalsklovne
  • Støt brysterne
  • M.fl.

Derudover synes vi hos dan-alu at det er vigtigt at støtte lokale foreninger og sportsklubber. Vi har løbende sponsoreret bl.a. SIK Skive Idrætsklub, Nordsjællands håndbold, TTH Holstebro håndboldklub, JHF Jydsk Håndbold Forbund Kreds 3, HMH Håndbold Mejrup- Hvam, Skive FH forenede Håndboldklubber og mange andre.Vi har en målsætning om, at være Danmarks bedste og mest fleksible alu facadeleverandør, målt på kvalitet og leveringstid.