Totalløsninger i aluminium til private og erhverv

Om service

Kompromisløs kvalitet – individuelle løsninger

LÆS MERE HER

Service og Reklamation

Fremstillingen af dan-alu elementer er bygget på moderne teknik, kombineret med godt dansk håndværk. Resultatet er et kvalitetsprodukt, som med et minimum af vedligeholdelse vil kunne holde i mange år. Klik her for dan-alu a/s drifts- og vedligeholdelsesvejledning for facader, vinduer og døre. 

Reklamation

For at leve op til både kundernes samt vores egne høje krav, går vi altid efter det perfekte resultat og at levere fejlfri aluminiums produkter i den højeste kvalitet.

Hvis du mod forventning alligevel har konstateret en fejl eller mangel ved levering af vores produkter, kontakt da venligst vores serviceafdeling med det samme. Vores serviceansvarlig er altid klar til at hjælpe. 

Vi sender gerne en servicemedarbejder ud til dig, så I sammen kan se på eventuelle fejl eller mangler. Du skal være opmærksom på, at du bliver faktureret for det udførte arbejde og brugte timer, hvis fejlen ikke er reklamationsberettiget. 

En reklamation indgives i henhold til vores salgs- og leveringsbetingelser. (link) Samtidigt gælder vores reklamationsret i henhold til dan-alus drifts- og vedligeholdelsesvejledning.  

Service formular 

For at give dig en hurtig og præcis service, beder vi dig udfylde service/reklamationsformular. Vi vurderer herefter hurtigst muligt, om der er tale om en service eller reklamationssag og vores servicemedarbejder kontrakter dig i løbet af kort tid. Venligst sørg for at udfylde formularen så korrekt som muligt, præcisere og beskrive fejlen, samt vedhæfte billeder af CE- mærkning og skader.   

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores serviceafdeling. 

Service 

dan-alu har egen serviceafdeling som tilbyder alle former for reparation og vedligeholdelse af vores aluminiums partier. Vores kvalificerede serviceteknikere udfører service, reparation og udbedring af skader på alle typer tilbehør og dele af facader, vinduer, døre, skydedøre, ovenlys og altanlukninger, som dan-alu har leveret. Hvis et parti skal udskiftes helt, klarer vi også det. Vi har fuldt udstyrede servicebiler og kan reparere stort set alt.  

Årligt service 

Hos dan-alu anbefaler vi alle vores kunder en årlig service på alle aluminiums partier, som vi har leveret. Vores produkter holder i mange år, men du kan opnå en væsentlig forlænget levetid med en systematisk årlig eftersyn. Samtidigt sparer du mange penge på lang sigt og forhindrer unødvendige driftsproblemer. Under det årlige eftersyn, går vi partierne efter og tjekker om de er helt som de skal være.  

Har du spørgsmål vedr. service eller reklamation er du velkommen til at kontakte vores serviceafdeling. 

Bovieran Seniorboliger


I 2020 udførte dan- alu en af de mest spændende projekter i Frederikssund.

Til det store projekt har dan-alu monteret ca. 1500 m² glastag med 3 lags solafskærmende glas, 86 motorstyret tagopluk med vind-deflektor til erstatningsluft, ca. 600 m² facader med døre og motorstyret vinduesopluk, baldakin m. m.


Få mere inspiration her.

FÅ TILBUD


Skriv til os og få et tilbud på din opgave. 

3017

Udførte projekter

59

Specialiserede medarbejdere

20

Års erfaring

AAA

Kredit rating

Aluminiumsprodukter
i høj kvalitet

– dan-alu a/s er med 20 års erfaring en af landets førende virksomheder inden for højkvalitets aluminiumkonstruktioner.

Vi har valgt at satse målrettet på sine kerneområder: fremstilling af vinduer, døre og facader i aluminium og glas.

DAS 7,0 er vores nyeste indvendige glasvægssystem i elegant design. Smalle profilsystemer, fritstående eller kombineret med faste vægge. Døre udføres med glas eller trædøre efter eget valg. Glasvægge kan udføres med lyddæmpning på 50db.

Ring til os

Mandag – torsdag
kl 08:00 – 16:00

Fredag
kl 08:00 – 13:00

Vi har en målsætning om, at være Danmarks bedste og mest fleksible alu facadeleverandør, målt på kvalitet og leveringstid.