Lidl - 3

Porthuset og Købmandsgården


Centralt billigende i Bagsværd blev der i 2019 opført en bebyggelse, som bestod af flere moderne bolig- og erhvervsbyggerier. Med kort afstand til Bagsværd Sø og by blev ejendommene attraktive for mennesker i forskellige aldersgrupper. Der er ikke kun boliger men også dagligvarehandel og caféliv. Samtidigt har byggeprojektet skabt liv og mulighed for fællesskab i området og der er etableret legeplads, løbebane, boldbaner og gårdmiljøer til ophold for beboere.

Købmandsgårdens 10 etager og Porthusets 8 etager blev opført med i alt 154 boliger og dagligvarebutik i stueetagen. Til projektet som er beliggende på Vadstrupvej, Krogshøjvej og Laurentsvej, har dan-alu leveret indgangspartier, karruseldør, EI60 og EI30 branddøre og brandpartier samt alu-facade partier med sikkerheds- og sikringsglas i stueetagen.


Fakta om projektet

Udførelses år:
2019

Sted:
2880 Bagsværd

Omfang/eller størrelse af projektet:

Profil systemer:
Hueck TRIGON VF50 RR Facadesystem; Hueck LAMBDA WS/DS 075 dørsystem; Hueck LAMBDA WS/DS 075 vinduessystem; Hueck LAVA 77-30 dørsystem; Hueck LAVA 77-60 vinduessystem

Glas/ fyldning:
solafskærmende, lydglas, EI60 og EI30 brandglas, sikringsglas og almindelig 3-lags termoruder

Mere info: Vil du vide mere om projektet, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling.

dan-alu  tilbyder totalløsninger i aluminiumskonstruktioner i den højeste kvalitet.

Hvis du vælger os, får du høj standard i et holdbart dansk design.

 

Læs mere om vores produkter her. 

Vi har en målsætning om, at være Danmarks bedste og mest fleksible alu facadeleverandør, målt på kvalitet og leveringstid.